06 - 18 31 73 74  

Roozeboom

Wij zijn dé schoonmakers van Leeuwarden | Friesland

over roozeboom


Waarom voor ons kiezen?

Natuurlijk kunnen wij uitleggen waarom wij een goede kwaliteit willen leveren. Maar zoals iedereen op papier een goed verhaal kan vertellen, laten wij u liever onze kwaliteit beleven. Deze beleving levert ons steeds meer nieuwe klanten op. En daar zijn wij trots op.


Efficiency in de processen

Om tot een excellent resultaat te komen, hebben wij voor smart cleaning gekozen. Efficiënter werken, voor een hogere kwaliteit.
Betere klantervaring
Het waarmaken van een betere klantervaring staat bij ons bovenaan. Daarom zijn wij betrokken, betrouwbaar en vanzelfsprekend schoon.


Hospitality voorop

Een belangrijk punt in onze organisatie is de gastvrije houding in gedrag en beleving. Niet alleen schoonmaken, maar ook persoonlijk contact met de klant staat bij ons voorop.


Kwalitatief vakwerk

U kunt rekenen op kwalitatief vakwerk en passende oplossingen.
Kwaliteit laten beleven in plaats van gewoon kwaliteit leveren.
Door deze manier van werken hoeven wij geen dure reclame te maken. Onze kwaliteit verkoopt zichzelf.


Regionaal opererend

Als schoonmaakbedrijf kunnen wij de gehele provincie Friesland bedienen. Het regionale karakter van ons bedrijf laat ons voornamelijk in de regio Leeuwarden werkzaam zijn. Hierdoor ontstaat een nauwe band met onze klanten, wat resulteert in een jarenlange samenwerking.


Customer intimacy

Een goede band met onze klanten vinden wij essentieel voor onze dienstverlening.
Zonder deze band zou ons werk vaak eentonig kunnen zijn, maar juist door het contact met onze klanten en de wisselwerking die hieruit ontstaat, geeft het ons een drive om nog beter te presteren in het geen waar wij juist goed in zijn.