06 - 18 31 73 74  

Particuliere diensten


Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van uw woning zodat u onbekommerd kunt genieten van een schone en frisse woonomgeving.

Vóór aanvang van de werkzaamheden maken we eerst duidelijke afspraken met u wat er moet gebeuren en hoe vaak.

Roozeboom schoonmaak richt zich op kwaliteit en is onder andere onderscheidend in klantvriendelijkheid, flexibiliteit, loyaliteit en milieuvriendelijkheid.


RAMEN WASSEN

Glasbewassing vraagt om vakmanschap van ervaren glazenwassers, dat met behulp van de modernste middelen in de praktijk wordt gebracht.

Hoe werken wij.

  • Allereerst bespreken we met elkaar uw wensen, hoe uw woning er wat betreft het raamoppervlakte uitziet en hoe de bereikbaarheid van de ramen is voor het werken met een ladder. Dit kan bij u ter plaatse of telefonisch, afhankelijk van de situatie

  • Ook spreken we een frequentie af.

  • Daarna geven we u een prijsopgave voor uw woning voor een eerste wasbeurt. Voor deze prijs wassen we de eerste keer uw ramen.

  • Tijdens de eerste wasbeurt kunnen we beoordelen of de eerste prijsopgave passend is. Het kan door specifieke omstandigheden mogelijk zijn dat we in de praktijk iets meer of juist minder tijd nodig hebben voor het wassen van uw ramen, dan vooraf ingeschat.

  • Na de eerste wasbeurt geven we u een definitieve prijs. ( Tijdens de eerste wasbeurt kunnen we beoordelen of de eerste prijsopgave passend is. Het kan door specifieke omstandigheden mogelijk zijn dat we in de praktijk iets meer of juist minder tijd nodig hebben voor het wassen van uw ramen, dan vooraf ingeschat. )

  • Na het wassen van de ramen krijgt u van ons een digitale factuur. We hanteren een betalingstermijn van twee weken waarbinnen u het verschuldigde bedrag aan ons kunt overmaken.


ZONNEPANELEN ONDERHOUD

Net als ramen worden zonnepanelen op den duur vuil. Wij adviseren om uw zonnepanelen jaarlijks of één keer in de twee jaar schoon te maken.

Voor meer informatie kunt u onze flyer opvragen.


DAKGOTEN REINIGEN

Het goed en regelmatig reinigen van de dakgoten is erg belangrijk, door uw dakgoten regelmatig te laten reinigen kunnen problemen worden voorkomen.

Roozeboom schoonmaak kan voor u de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Verwijderen van alle losse vervuiling uit de dakgoot, waaronder onkruid, bladeren slib, takken etc.

  • Indien nodig doorspoelen van de dakgoot met stromend water.

  • Indien nodig het reinigen van de binnenzijde van de dakgoot met een borstel.

  • Om lekkageproblemen te voorkomen raden wij aan om eenmaal per jaar uw dakgoten te laten controleren op zwakke plekken en te reinigen. Ons advies is om dit net voor de eerste vorstperiode te laten doen.


BOEIBOORDEN SCHOONMAKEN

Bij dakkapellen, boeiboorden en dakgootranden wordt bij de meeste huizen en gebouwen houtwerk, kunststof of trespa toegepast. Vanwege de duurzaamheid beschikken veel woningen tegenwoordig over kunststof boeiboorden, die bovendien minder onderhoud vereisen.

Door algen, mos, vogelpoep, neerslag en wind kan vervuiling eenvoudig optreden. Wat begint met lichte aanslag leidt tot aanhechting van nieuw vuil. Door het verwijderen van los vuil zoals zand, maar ook aangehecht vuil zoals vogelpoep, algen, mossen en atmosferische vervuiling verlengt u de levensduur van de materialen en krijgt uw huis weer een frisse, schone uitstraling.


TERRAS SCHOONMAKEN

Jaarlijks schoonmaken van terrassen en terrasoverkappingen is erg belangrijk zodat uw terras of overkapping er ook mooi uit blijft zien.