06 - 18 31 73 74  

Roozeboom

Wij zijn dé schoonmakers van Leeuwarden | Friesland

zakelijke diensten

 

Roozeboom schoonmaak richt zich op kwaliteit en is onder andere onderscheidend in klantvriendelijkheid, flexibiliteit, loyaliteit en milieuvriendelijkheid.

 

SCHOONMAKEN KANTOREN

Schoonmaakbedrijf Roozeboom verzorgt de dagelijkse schoonmaak van de zakelijke sector. Al voert Schoonmaakbedrijf Roozeboom haar werkzaamheden veelal in Leeuwarden en nabije omgeving uit, het bedrijf heeft een dekking dat zich uitstrekt over heel Friesland. Vele trappenhuizen, kantoren en overige bedrijfsgebouwen worden door onze personeelsleden dagelijks vakkundig schoongemaakt. Vanzelfsprekend kan de frequentie van de schoonmaak worden overlegd.
Zo verzorgen wij ook grote, zeer grondige, reinigingsbeurten. Deze beurten komen één of enkele malen per jaar voor en worden uitgevoerd door onze personeelsleden. Dit wordt uiteraard altijd vooraf met u besproken.
Schoonmaakbedrijf Roozeboom biedt u:

 • schone werkplekken

 • frisse toiletten- en andere zogenaamde ‘natte ruimten’

 • keurige openbare ruimten

 • milieuvriendelijke schoonmaakartikelen

 • betrouwbaar personeel

Wij verzekeren u van een schone en frisse werk- en woonomgeving.

Vanuit de basis beginnen wij altijd met een plan van aanpak. Vóór aanvang van de werkzaamheden maken we een gedegen inventarisatie en dragen zorg voor planning, gebouwroute, instructie en werkprogramma’s.

Om goed te kunnen communiceren tussen u als klant en onze personeelsleden, maken wij gebruik van een zogenaamd ‘logboek’. In dit logboek worden zaken als aandachtspunten, afspraken en controles bijgehouden. Naast het bijhouden van het logboek zullen we regelmatig contact met u houden om nodige zaken met u door te nemen.
 

SCHOONMAKEN VVE'S

De schoonmaak van openbare ruimten zoals trappenhuizen, galerijen, entrees, portieken maar ook winkelcentra en parkeergarages vereisen een geheel andere aanpak dan die bij de schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren. Onze opdrachtgevers zijn veelal woningcorporaties, vastgoedbeheerders of Verenigingen van Eigenaren. Het is van belang om zoveel als mogelijk dezelfde medewerkers in te zetten zodat bewoners en/of bezoekers de schoonmakers herkennen, er een gezicht bij hebben, waardoor de betrokkenheid om de locatie schoon te houden wordt vergroot. Het is daarnaast ook van belang om een goede en betrouwbare band te creëren met bewoners, bezoekers maar ook met uw huismeester of parkeerbeheerder.
Naast de schoonmaak hebben onze medewerkers ook een signalerende functie bij gebreken, onveilige situaties, overlast of zwerfafval. Doordat openbare ruimtes vaak door veel mensen worden bezocht wilt u de bewoners en/of bezoekers voorzien van een schone, representatieve en veilige openbare ruimte.
Onze ervaren medewerkers weten wat u van hen verwacht. Onze auto’s zijn volledig geoutilleerd voor de uitvoering van professioneel en vakkundig werk.
Roozeboom Schoonmaak heeft ruime ervaring in de schoonmaak van openbare ruimten. Die expertise zetten wij bij u in en zo heeft u met ons de meest geschikte partner voor uw trappenhuis, winkelcentrum of parkeergarage.
 

GLASBEWASSING

Schoonmaakbedrijf Roozeboom verzorgt de glasbewassing voor bedrijven. Op dit moment wordt met name door organisaties uit Friesland gebruik gemaakt van deze dienst. De medewerkers van Schoonmaakbedrijf Roozeboom maken gebruik van de volgende hulpmiddelen: ladders, hoogwerkers en telescopisch glasbewassingssysteem.
Ook voor uw organisatie kan het belangrijk zijn om Schoonmaakbedrijf Roozeboom in te schakelen. Het uiterlijk van uw bedrijfspand draagt in belangrijke mate bij aan de uitstraling en het imago van uw organisatie. Om uw pand een schoon en net aanzien te geven, mag u zeker het wassen van de ramen niet vergeten. Bent u trouwens op de hoogte van de positieve invloeden die schone ramen op uw organisatie hebben?

Zij leveren een bijdrage aan terugdringing van het ziekteverzuim onder uw werknemers:

 • Door een heldere lichtinval worden de werkplekken minder als binnen zitten ervaren.

 • Ziektekiemen nestelen zich op alle denkbare plekken, ook op glas en in vensterhoeken.

 • Een schone lichte werkplek wordt soms bewust, maar vaak onbewust, als prettig ervaren.

De specialisten van Schoonmaakbedrijf Roozeboom maken uitsluitend gebruik van arbotechnisch goedgekeurde (klim-)materialen. Glazenwassers bij ons in dienst zijn verplicht om goedgekeurd klimmaterieel te gebruiken. Zo kunnen we u een uitstekende kwaliteit leveren.
 

BOUWOPLEVERING

Wilt u tijdens de bouw extra mankrachten hebben bij het opruimen of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de bouwoplevering? Wij verzorgen dit graag voor u.

De professionals van Roozeboom schoonmaak staan ook graag voor u klaar als het gaat om specialistische reinigingswerkzaamheden

Dit team is inzetbaar voor:

 • Gevelreiniging

 • Tapijtreiniging

 • Kristalliseren van natuurstenen vloeren

 • Polymeren van linoleum/marmoleum vloeren

 • Bouwplaatsopruiming

 • Bouwketenschoonmaak enz.

 

Industriële schoonmaakdiensten
Voor werkzaamheden binnen de industriële sector bieden wij niet alleen reguliere schoonmaakdiensten aan van productieruimten e.d., maar ook het periodiek reinigen van onder andere:

 • Machines

 • Werkplekken

 • Spanten

 • Lampen

 • Leidingen
   

 

SANITAIRE VERBRUIKSARTIKELEN

Roozeboom schoonmaak levert moderne en kwalitatief zeer goede sanitaire voorzieningen van o.a. CWS en Initial, te weten:

 • Toiletrolautomaten

 • Handdoekautomaten

 • Geurverstuivers

 • Damesverbandcontainers

 • Schoonloopmatten

 • Overige sanitaire voorzieningen

 

 

Ook voor het verbruiksmateriaal en onderhoud kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan:

 • Toiletpapier

 • Papieren vouwhanddoekjes

 • Handzeep

 • Overige verbruiksmaterialen

 

Heeft u reeds eigen sanitaire voorzieningen, dan kan het toch zeer aantrekkelijk zijn om uw verbruiksmaterialen via ons te bestellen.

 

ZONNEPANELEN ONDERHOUD

Schone zonnepanelen voor een optimaal rendement!
De eerste stap naar een flinke besparing in uw portemonnee is al gezet bij de aanschaf van zonnepanelen. Echter is het van groot belang dat uw panelen met regelmaat gereinigd worden met osmose water. Maar waarom?

Rendementsverlies
Hoewel er gesproken wordt van zelfreinigende zonnepanelen blijkt in de praktijk dat er na verloop van tijd een vuilfilm ontstaat. Deze vuilfilm regent er niet af. Eigenlijk is het vergelijkbaar met het vuil op uw autoruit. Los zand spoelt er af, maar de rest moet door het wassen verwijderd worden. Op zonnepanelen zijn luchtverontreiniging, fijnstof, (sahara) zand, vogeluitwerpselen, bladeren, algen en mos de boos-doeners, die het rendement omlaag brengen. Een aantal studies hebben aangetoond dat vervuiling van zonnepanelen een duidelijk effect kan hebben op het rendement. Wanneer uw paneel vervuild is kan het rendement afnemen met zo’n 5 tot 25%. Door de vervuiling zullen de cellen steeds minder zonlicht opvangen en kan het rendement na twee jaar zelfs al afnemen naar 80%. Door regelmatig reinigen van zonnepanelen met osmose water houdt u het rendement op peil.

Haal meer uit uw zonnepanelen. Verleng de levensduur

Langere levensduur van uw panelen. Een mogelijk probleem door vervuiling zijn zogenaamde “hotspots” Deze worden veroorzaakt door een plaatselijke verhitting in het paneel. Als de plaatjes geen stroom opwekken (door scherpe schaduwen, bladeren of vogel uitwerpselen) gaan deze zich gedragen als een weerstand, en door de stroom die erdoor wordt gestuurd (afkomstig van de plaatjes die wel werken) gaan deze oververhitten. Dit kan blijvende schade veroorzaken aan de panelen. Dus ook voor het voorkomen van problemen adviseren we u om regelmatig uw zonnepanelen te laten reinigen.

 

GEBOUWENBEHEER

De uitstraling van het bedrijfsgebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij kunnen ervoor zorgen dat behalve de binnenzijde ook de buitenkant er representatief bij ligt. U kunt dan, behalve glasbewassing, denken aan (dam)wanden reinigen, schoonmaken parkeerterrein, klein tuinonderhoud.